SAMSUN / ÇARŞAMBA - Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine YKS Motivasyon toplantıları yapıldı.

Nis

Okulumuz 12. Sınıf öğrencileri için YKS Hazırlık kampını başarıyla gerçekleştirdi.

Nis

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesinin ehemmiyeti ve kıymetini çocuklarımızla yaşadık. Hazırladığımız ikramları öğrenci ve öğretmenlerimize dağıtan öğrencilerimiz bu manevi günün hazzını yaşadılar. Dualarımızın kabul olması dileğiyle emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan ayı boyunca İHL Meslek Dersi Öğretmenimiz Sayın Nurdan SÖZEN koordinesinde gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyasında okulumuz öğrencileri, çalışanları ve hayırsever vatandaşlarımızın yardımıyla Gazze için 11000 TL bağış toplanmış ve İHH Çarşamba temsilciliğine teslim edilmiştir. Allah yardımlarınızı kabul etsin inşallah. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 12. sınıfları arasında İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri bilgi yarışması yapıldı. Yarışmada 12/A sınıfı birinci, 12/B sınıfı ikinci, 12/C sınıfı üçüncü olmuştur. Dereceye geren sınıfları tebrik eder, organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz İHL Meslek Dersi Öğretmeni Nurdan SÖZEN ve Coğrafya Öğretmeni Neslihan AKÇAOĞLU ile 10/A sınıfı öğrencileriyle birlikte 25.03.2024 tarihinde iftar düzenledi. Öğretmen ve öğrencilerimizin Ramazanı Şerefini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda Doç. Dr. Muzaffer BARLAK tarafından ''Özgür Filistin'' konulu konferans düzenlendi. Filistin halkına yaşatılan zulmün anlatıldığı konferansta öğrencilerimiz üzerinde farkındalık oluşturuldu. Doç. Dr. Muzaffer BARLAK'a bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. yılı için okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan program konferans salonunda gerçekleştirildi. Şehitlerimizinde minnetle anıldığı programda Çanakkale Ruhu bir kez daha canlandırılmaya çalışıldı. Etkinliğin hazırlanıp sunulmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü münasebeti ile okulumuzda pano çalışması yapıldı. Okulumuz öğrencileri ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sayın İjlal YILMAZ BERK tarafından hazırlanan pano ile şehitlerimizi bir kez daha andık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 12/C sınıfı öğrencisi Cansever YİĞİT Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Çanakkale Ve Şehitleri Anma Günü resim yarışmasında ilçe birincisi olmuştur. İlde de değerelendirmeye alınacak resmi yapan öğrencimizi ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sayın İjlal YILMAZ BERK'i kutlarız.

Mrt

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü Öğrencilerimizle Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri kapsamında okul bahçemizdeki ağaçların bakim işlerini yaptık.Toprağın ,ağacın günümüz ve geleceğimiz için öneminden bahsettik.Kulüp Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu ay olan, rahmet, dayanışma ve birlik ayı ramazan-ı şerifin gelişi ve  Filistin'de artarak devam eden soykırımı tekrar vurgulamak için öğrencilerimiz tarafından konferans salonumuzda "Ramazan ve Filistin" konulu program icra edildi.

Programda aynı zamanda okulumuzun Filistin için başlatmış olduğu ve ramazan ayı boyunca devam edecek olan gençlerimize Ramazan'ın güzel ikliminde yardımlaşma ve dayanışma örneği sergileyecek yardım kampanyamızın da duyurusu yapıldı.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

On bir ayın sultanı Ramazan Ayına yeniden kavuşmamız vesilesi ile okulumuzda pano çalışması yapıldı. Öğrencilerle birlikte hazırlanan pano ile Ramazan Ayı karşılandı. Pano düzenlemesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumzda da kutlandı. Kadın öğretmenlerimizle birlikte kesilen pastanın ardından hazırlanan hediyeler takdim edildi. Birlikte yediğimiz öğle yemeği ile program sonlandırıldı. Yaşamımızın en önemli parçaları olan kadın öğretmenlerimizin gününü bir kez daha kutlarız.