SAMSUN / ÇARŞAMBA - Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

25/03/2024 tarihinden itibaren öğretmen nöbet listesi aşağıdaki gibidir.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınav tarihleri aşağıdaki gibidir.

Mrt

04/03/2024 tarihinden itibaren geçerli nöbet çizelgesi aşağıdaki gibidir.

AHDE VEFA

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Burcu KAYA tarafından ilçemiz şehit ailelerine vefa borcu olarak ve onların yanlarında bulunduğumuzu ve yanlız olmadıklarının ifadesi olarak 02 Kasım 2023 perşembe günü ziyaret tertip edilecektir. iştirak etmek isteyen öğrenci ve velilerimizin Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Burcu KAYA ile iletişime girmesi rica olunur.

Ekm

Okulumuzun 10.Yılı Münasebetiyle Okulumuz Tarih Öğretmeni  Sayın Mustafa YILMAZ'ın rehberlik ve danışmanlığında okulumuzda Ödüllü Satranç Turnuvası düzenlenmektedir. Turnuva şartnamesi okulumuz panosunda yer almakta ilgili olanların şahsen şartnamede belirtilen zamanda başvurması gereklidir.  İlgililere duyurulur.

Ekm

Okulumuzun kuruluşunun 10. Yıl Dönümünü ve İmam Hatip Okullarının Kuruluşunun seneyi devriyesi münasebetiyle İlçemiz Rıdvanpaşa Camiinde 11 Ekim 2023 Çarşamba günü öğle namazı öncesinde aşağıda yer alan program düzenlenecektir. okulumuz öğrenci, veli ve hemşehrilerimiz programa davetlidir.

KURUMUMUZUN 10’UNCU YIL ve
 ÜLKEMİZDE İMAM HATİP OKULLARININ KURULUŞUNUN YILDÖNÜMÜ PROGRAMI

Program Akışı

SN       SAAT             PROGRAM ADI                              GÖREVLİNİN ADI SOYADI