SAMSUN / ÇARŞAMBA - Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: çarşamba ilçesi

CUMHURİYET 100 YAŞINDA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. Yılı tüm ülkemizde olduğu gibi İlçemizde yapılan kutlama töreninde de çoşku, heyacan ve gururla kutlandı. Okulumuz Müdür Yardımcısı Sayın Murat ÖZÇELİK ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sayın Mustafa AKBAŞ, İngilizce Öğretmeni Derya OCAK, Matematik Öğretmeni Elif ÇELEBİ, Türk Edebiyatı Öğretmeni Pınar AYTEKİN, Türk Edebiyatı Öğretmeni Ümit AYDIN, İHL. Meslek Dersi Öğretmeni İsa ALBAYRAK ile birlikte bir grup öğrencimiz ve velilerimiz bayram kutmasına iştirak etti.

İNSANLIK İÇİN

Okulumuz öğretmenleri Sayın Nurdan SÖZEN, Sayın Aynur ACAR, Sayın Fatih YETKİN, Sayın İsmail ÖNAL, Sayın İsa ALBAYRAK ve öğrencilerimizden Berat AKKUŞ ve Mahir Can ŞİMŞEK'in katılımlarıyla konferans ve pano hazırlandı. Yapılan çalışmalarda  Gazze’de binlerce sivilin öldürülmesini, milyonlarca kişinin kuşatma nedeniyle temel hak ve özgürlüklerinin ihlal edilmesini, kuşatma ve abluka altındaki bölgeye yardımların girmesine izin verilmemesini dehşetle izlenmesi, dünyanın gözleri önünde faşizan bir işgal politikasına tanıklık edilmesini ve İsrail’in savaş hukuku normlarına aykırı biçimde nüfusun yoğun olduğu bölgelere düzenlenen saldırılarda hatta beyaz fosfor bombası kullanılmasının belgelenilmesini vb. insanlığa karşı işlenen suçlara rağmen insan haklarını dillerine plesenk yapan sözde insan hakları savunucularının suskunluğu ve insanlığın Gazze'ye bir an önce ses vermesi gerektiği işlendi.

AHDE VEFA

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Burcu KAYA tarafından ilçemiz şehit ailelerine vefa borcu olarak ve onların yanlarında bulunduğumuzu ve yanlız olmadıklarının ifadesi olarak 02 Kasım 2023 perşembe günü ziyaret tertip edilecektir. iştirak etmek isteyen öğrenci ve velilerimizin Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Burcu KAYA ile iletişime girmesi rica olunur.

Ekm

Okulumuzun 10.Yılı Münasebetiyle Okulumuz Tarih Öğretmeni  Sayın Mustafa YILMAZ tarafından okulumuzda Ödüllü Satranç Turnuvası düzenlenmiş oluo okulumuz öğrencileri tarafından büyük ilgi görmüş ve ilk elemeler kıran kırana rekabet ile geçmiştir. Şampiyonun kim olacağı merak konusu olmuştur. Gelecek günlerde de elemeler devam edecektir.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Burcu KAYA ve İHL. Meslek Dersi Öğretmeni Nurdan SÖZEN ve okulumuz öğretmen, öğrenci ve velileri ve hayırsever Çarşambalı hemşehrilerimizle birlikte, beraberliğin ve hayrın hüsnümisali olan (güzel örneği) İlçemiz Batı Yaka (Çarşamba vergi Dairesi) YANINDAKİ PAZAR YERİNDE 11 EKİM 2023 ÇARŞAMBA Günü yapılacak kermese herkes davetlidir. Hayır Sever veli ve hemşehrilerimizin geliri huzurevleri ve çocun esirme kurumu ile şehit ve gazi yakınlarına yapılacak program ve etkinliklerde klullanılcak kermese evlerinde yapacakları yiyecek ve içecek ile iştirak etmelerini bekliyoruz. Yeşiırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarı, Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi kitaplarla buluştu.

Bölgemizi ve okulumuzun kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan Karadeniz Kitap Fuarı panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan bir dizi kültür etkinliğine ev sahipliği yapmakta, fuar süresince düzenlenecek etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı bulabilmektedir. okulumuz Öğretmenlerinden Matematik Öğretmeni Elif ÇELEBİ, İngilizce Öğretmeni Derya OCAK, İHL. Meslek Dersi Öğretmeni İsa ALBAYRAK, Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Arzu BURTAÇOĞLU ÖZDEMİR, Görsel Sanatlar Öğretmeni İjlal YILMAZ BERK ve Çoğrafya Öğretmeni Neslihan AKÇAOĞLU öğretmenlerimizin rehberlik ve liderlikleriyle Yeşilırmak Anadolu Lisesi Öğrencileri yazar ve kitaplarla tanışma fırsatı buldular.